Lady Gaga besøkte sin gamle skole

(11.06.2010, sist oppdatert 11.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Lady Gaga skulle overvære sin søsters skoleavslutning på sin gamle skole, dukket hun opp i et oppsiktsvekkende kostyme.

Gaga hadde tatt på seg en stor sort hatt med nettingslør, som minnet mest om en birøkter hatt, skriver New York Post om besøket hun avla høyskolen. Gaga har i intervjuer gitt uttrykk for at hun mistrivdes sterkt på den private jenteskolen på Manhattan. Hun var ferdig med skolen i 2004.

 

- Hennes måte å kle seg på var en måte å vise fram at hun har klart seg bra etter skolen. Hun ble stjerne, sier venner av henne til avisen.

 

Gaga har uttalt at hun følte seg som et utskudd på skolen, på grunn av manglende merkeklær og de kreative sidene som hun lot skinne igjennom. Da hun kom tilbake, var hun knapt synlig under birøkterhatten, og hun hadde videre på seg gjennomsiktige bukser og skyhøye sko.

 

Lillesøster Natali så ikke ut til å bry seg om at søsteren var litt spesielt kledd. Venner av artisten forteller at Gaga hadde et oppriktig ønske om å støtte lillesøsteren på den store dagen, men at hun også valgte å gjøre litt narr av skolen.

 

- Hun ville vise bøllene at hun har gjort maks ut av livet sitt og har funnet den friheten hun trenger til å uttrykke seg kreativt. Hun er en stjerne - og hun ble det på helt egne premisser, sier en kilde videre.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews