Lady Gaga: - Pappa er min inspirasjon

(09.08.2010, sist oppdatert 09.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga er blitt et internasjonalt popfenomen - et av de største i sin tid. Nå forteller hun om en person som har vært viktig for hennes suksess.

Den eksentriske artisten avslører nå hvem som har vært hennes viktigste inspirasjon og støtte på veien mot berømmelse. Avsløringen kom under en konsert i Chicago fredag.

 

Her sa hun til et publikum - bestående av 80.000 fans - at faren hennes, Joseph Germonatta, er hennes inspirasjon. Blant annet fortalte hun hvordan han i sin tid trakk et piano opp trappene i hennes første leilighet - en leilighet han betalte leien for et helt år mens hun strevde med å få karrieren på beina.

 

Det ser ut til at Lady Gaga er blitt mer opptatt av å vise en seriøs side under sine konserter. For en uke siden kunne RadarOnline.com melde om en svært emosjonell Gaga - som oppfordret publikum til å protestere mot Arizonas nye innvandringslov.

 

Lady Gaga holder konserter i Los Angeles onsdag og torsdag.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews