Lady Gaga: - Har laget tiårets plate

(30.11.2010, sist oppdatert 30.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Popfenomenet Lady Gaga er i full gang med å gjøre PR for sitt kommende album, «Born This Way».

Og den eksentriske artisten er ikke beskjeden. Under en nylig avviklet konsert i Polen lovet sangeren at hun har laget det beste albumet dette tiåret. Hun avslørte til publikum at hun har laget 20 nye låter, men det er uklart om alle blir inkludert på den nye plata.

 

- Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hvor langt albumet skal bli. Jeg kan ikke bestemme meg, men jeg føler at dere fortjener å få masse god musikk. Så hvem vet. Kanskje får dere 20 nye Gaga-låter.

 

- Jeg kan love dere at jeg ikke skal skuffe dere. Og det er ikke noe jeg bare sier. Albumet er ferdig - og det er pokker så bra, sa Gaga til publikum. Og la til:

 

- Det dere har i vente er faktisk det beste albumet dette tiåret - og det har jeg laget bare til dere.

 

Hun mente også at hun ikke følger trendene med det nye albumet, og beskrev det snarere som «en sjel» som forteller mye om hva som forbinder oss mennesker.

 

- Albumet handler om noe som er så mye dypere enn en leppestift, parykk eller en kjøttkjole. «Born This Way» handler om hva som holder oss våkne om natta - og om det som skremmer oss, sa hun videre ifølge MTV.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews