Lady Gaga «gjester» The Simpson

(25.08.2011, sist oppdatert 25.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Dette burde glede alle Gagas fans: Den eksentriske sangeren har gjeste-dubbet den amerikanske animasjonsserien.

Episoden har fått tittelen «Lisa Goes Gaga». Her kommer selveste Lady Gaga til Springfield for å muntre opp og heie på Lisa Simpson - som plages av lav selvtillit, melder ew.com. Sangeren sier i et intervju at Simpson-besøket var litt nervepirrende.

 

- Jeg gjør musikk, ikke «stemme-covring». Og karakterene er så morsomme, overbevisende, ærlige, ville og festlige, jeg måtte minne meg på dette med den ærlige humoren hele tiden. Det var det jeg forsøkte å tenke på - ikke å gjøre for mye med karakteren, men bare være så ærlig og rett på jeg kunne med replikkene.

 

Gaga (25) mener Simpson-besøket er noe av det kuleste hun har opplevd til nå, og legger til: - Pappa vil sannsynligvis ta 80 saltomortaler når episoden kommer.

 

Simpson-produsentene sier seg fornøyde og imponerte over Gagas innsats, og er stolte over å kunne føye artisten til besøkslisten: - Helt siden starten har vårt mål vært å få med de mest ikoniske personlighetene i vår tid, sier Matt Groening.

 

«Lisa Goes Gaga» sender våren 2012 som del av den 23 sesongen.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews