Kate Middleton danker ut Lady Gaga

(09.02.2011, sist oppdatert 09.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Prins Williams kommende brud, Kate Middleton, har danket ut Lady Gaga som moteverdenens mest søkte ord.

Det viser en undersøkelse gjort av firmaet Global Language Monitor, som har søkt på såkalte buzz-ord på internett og i sosiale medier når det kommer til kommende motesesong.

 

Startskuddet for motesesongen går denne uken når moteuken i New York starter, og følges opp av visningsuker i London, Milano og Paris. Og der vekker altså Kate størst interesse, fulgt av gale Gaga - og ordet «sheer», som betyr gjennomskinnelig, noe som tydeligvis også blir aktuelt.

 

Kate Middleton (29) gifter seg med sin prins 29. april i London, og nå spekulerer alle i hvem hun vil velge - eller allerede har valgt - til å designe sin brudekjole.

 

Hun slo i følge Reuters gjennom som moteikon i november, da forlovelsen ble forkynt og hun stilte i en blå kjole designet av Daniella Issa Helayel. Kjolen ble utsolgt på et døgn.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Middleton og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews