- Jeg kysset ikke tilbake

(10.06.2009, sist oppdatert 10.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Little Boots kaster seg ikke på trenden med kvinnelige sangstjerner som avslører sine biseksuelle sider - tross i at hun ble fotografert i et heftig kyss med Florence Welch under NME Awards-festen.

- Florence grep tak i meg og kysset meg på leppene. Vi var fulle, og jeg ble sjokkert ut av mitt gode skinn. Jeg kysset ikke tilbake, sier Little Boots til The Sun.

 

Popkometen Little Boots, som egentlig heter Victoria Hesketh, sier hun elsker Welch - som synger i Florence and The Machine, men ikke på «den måten».

 

- Hun er gæren, på best tenkelige måte, sier Little Boots, som dermed ikke følger etter kolleger som Fergie og Lady GaGa.

 

- Mange sangere sier for tiden at de er biseksuelle. Jeg er definitivt ikke i den leiren, selv om det sikkert er fint for dem som er det, sier Little Boots, som derimot har en «svært kjærlig og støttende kjæreste» av det motsatte kjønn. Hun har imidlertid liten tid til ham, så vel som til familien sin.

 

- Det er svært vanskelig, men de som er nær meg og vet hvor hardt jeg har jobbet og hvor mye jeg har ønsket å gjøre dette, støtter meg fullt ut.

 

Little Boots blir blant annet å se på Hovefestivalen i sommer, men sier til The Sun at hun gleder seg spesielt til London-konserten 10. juli der hun skal dele scene med Pet Shop Boys.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews