Hjelpsomme Gaga saksøkt

(28.06.2011, sist oppdatert 28.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga saksøkes i kjølvannet av armbåndene hun solgte til inntekt for Japans tsunami- og jordskjelvofre.

Saksøker hevder at ikke alle inntektene fra salget av de hvite og røde armbåndene med innskriften «We pray for Japan» gikk til ofrene, slik hun på forhånd hadde lovet.

 

Kjøperne ble avkrevd for mye når det kom til fraktkostnader, slik at resultatsummen når det kom til donasjoner «ble kunstig oppblåst», heter det videre i søksmålet, som er et såkalt representativt søksmål.

 

Det er fremmet av et juridisk nettverk i den amerikanske delstaten Michigan, 1800LAWFIRM.

 

- Selv om vi bifaller Lady Gagas filantropiske innsats, ønsker vi å forsikre oss om at påstanden om at «alle inntekter blir donert til Japans jordskjelv» faktisk er sann, sier Alyson Oliver, advokat i 1800LAWFIRM, til Reuters.

 

Verken Lady Gaga, eller Stefani Germanotta som hun egentlig heter, eller hennes representanter svarte på nyhetsbyråets henvendelser mandag. Den fargerike artisten er for øvrig i Japan for å spille en veldedighetskonsert for ofrene for jordskjelvet og tsunamien som rammet i mars.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews