Gene digger Gaga

(25.08.2011, sist oppdatert 25.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gene Simmons i Kiss synes Lady Gaga er den eneste «spennende artisten» som opptrer under MTV Video Music Awards-seremonien søndag.

Blant de andre som står på scenen under prisutdelingen er navn som Jessie J, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Pitbull.

 

- Det er bare én spennende artist, og hun heter Lady Gaga. Alle andre er fullstendig like. Hver rapper er identisk med den neste rapperen, hver rocker som den andre. Unikhet er det eneste som betyr noe, og der er Gaga ekte, sier Simmons til MTV.

 

Veteranrockeren går også til angrep på dagens rockemusikk, og synes ikke yngre musikere har tilstrekkelig respekt for musikken.

 

- Jeg synes rocken suger i øyeblikket. Artistene ser ut som avisbud, som om de kunne trengt et bed. Det er ingen respekt for scenen, som er hellig grunn. Jeg bryr meg ikke om hva du gjør, du behøver ikke å spytte ild eller sikle blod, men når du går opp på scenen så bør du gi folk valuta for pengene, fastslår Simmons.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews