Gaga tok med Judas til Cannes

(12.05.2011, sist oppdatert 12.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mens filmstjernene er svale i sin elegansen, kjørte Lady Gaga fullt show under filmfestivalen i Cannes - på en «overraskelseskonsert».

Onsdag opptrådte hun på et TV-show, der hun fremførte den omstridte låten «Judas» omgitt av sine energiske dansere, på en scene bygd på stranden under palmene.

 

Ifølge var Gaga-konserten minst like mye av et trekkplaster i i den franske rivierabyen som gjestene på den røde løperen i Palais des Festivals - med tusenvis av tilskuere som ville ha et glimt eller flere av popikonet.

 

Og Lady Gaga la seg i selen for å tilfredsstille «de små monstrene», som hun kaller fansen:

 

Mot slutten av «Judas»-fremføringen tok hun med seg danserne sine og skred fram til en del av scenen der publikum bare var noen få meter unna.

 

Men så går det også mot plateslipp i slutten av måneden, på albumet «Born This Way». Derfor fant hun tid tidligere denne uken til å besøke «American Idol» og være mentor for de fire finalistene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews