Gaga snakker mer om sex

(13.08.2010, sist oppdatert 13.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga innrømmer at hun er overtroisk når det gjelder sex med fremmede og vil heller være intim med dem hun elsker.

Den 24 år gamle sangeren har tidligere sagt at hun er redd for at tilfeldig sex skal skade hennes kreative evner.

 

- Jeg har en snål overtro når det gjelder sex. Dersom du har sex med noen som ikke virkelig er glad i deg, eller virkelig elsker deg, så kan de ødelegge energien din. Om du er lett på tråden og går til sengs med alle og enhver, kan folk ta ting fra deg. Jeg synes at det alltid er viktig å elske, sier hun til AMP Radio.

 

Det ryktes også at Lady Gaga skal være sammen med sin ekskjæreste Luc Carl igjen, til tross for at han hadde en kjæreste da hun dro tilbake til baren hun arbeidet i New York for å treffe ham.

 

- Luc satt midt i smørøyet. Den mest berømte kvinnen i verden prøvde å fange hans oppmerksomhet samtidig som en snerten ung blondine ventet på sidelinjen. Det kunne ha endt veldig dårlig, men den andre jenta ble borte i bakgrunnen. Hun vet hva Luc liker - han har kvinner over alt ... Gage har overbevist seg selv om at hun denne gangen har fått Luc tilbake for godt, sier en kilde.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews