Gaga skrev «Judas» om eksen

(24.05.2011, sist oppdatert 24.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gjør du Lady Gaga ulykkelig får du svi - i form av en låt.

Det albumaktuelle popikonet røper nemlig at «Judas» handler om en ekskjæreste som etterlot henne med knust hjerte.

 

- Jeg har hatt en mengde ekskjærester som har forrådt meg, drittsekker, vi har alle hatt dem. Jeg begynte å skrive en sang om en ekskjæreste som forrådte meg og som elsket heavy metal, sier Lady Gaga til britisk MTV.

 

- Så tenkte jeg på de bibelske sidene, og hvordan Judas var forræderen. Og øyeblikkelig visste jeg hvordan jeg ville lage videoen. Judas forrådte egentlig ikke Kristus fordi han var del av profetien. Jeg tenkte ut en mer frigjørende måte å takle sangens budskap - jeg tar tak i ideen, ved å si at min eks forrådte meg og at han hjemsøker meg, men at jeg tilgir dem, forteller hun videre.

 

Avsløringen kommer bare uker etter at det ble slutt mellom Gaga og kjæresten Luc Carl, som blant sine mange jobber også har vært heavy metaltrommeslager.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews