Gaga: - ikke gøy å bli fridd til etter brudd

(09.12.2011, sist oppdatert 09.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Lady Gaga har takket nei til en rekke frierier fra tidligere kjærester.

Problemet er nemlig at frieriene først kommer etter at hun har dumpet dem, forteller hun i et nytt intervju med Vanity Fair.

 

Hitmaskinen, som gjorde det slutt med kjæresten Luc Carl tidligere i år, kan ikke forstå hvorfor kjærestene tror de kan fikse forholdet ved å fri.

 

Hun sier: - Så fryktelig romantisk, drittsekk! Putt en ring på fingeren og gjør alt bra igjen, liksom. Hør: Jeg kan da for pokker kjøpe meg en ring selv, raser hun.

 

I det samme intervjuet innrømmer sangeren at det fort oppstår problemer mellom henne og eventuelle kjærester på grunn av suksessen hun opplever som artist. Hun tror det blir for voldsomt for eventuelle partner, og mener derfor hun er dømt til et liv alene.

 

Men Gaga virker ikke å sture nevneverdig, hun ser heller på sin singeltilværelse som en ekstra mulighet til å kjøre på med karrieren.

 

- Jeg har alltid satt musikken først. Dersom noe kommer i musikkens vei, da er det slutt. Jobben er min første prioritet.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews