Damer med sterke krav

(10.11.2011, sist oppdatert 10.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga og Katy Perry stilte begge svært så bestemte krav til oppvartning backstage da de nylig deltok under MTV-prisutdelingen i Belfast.

Det er MTV.com som melder at eksentriske Lady Gaga angivelig skal være i gang med et nytt trenings- og diettregime, klekket ut av fitnessguruen Tracy Anderson.

 

Derfor krevde hun at temperaturen i garderoben skulle holde minst 37 grader, og at menyen skulle bestå av most barnemat på glass.

 

- Gaga følger dietten til punkt og prikke. Den er sunn, men høres underlig ut når hun skal ha det selv i garderoben, sier en kilde.

 

Katy Perry, derimot, gikk for det mer dekadente: Hun ønsket en garderobe som gikk i rosa og lilla, med rosa roser og duftlys, og der drikkevarene skulle omfatte en kasse champagne, rødvin - og whiskey.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews