Aguilera Håper hun gir styrke

(11.10.2012, sist oppdatert 11.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den 31 år gamle artisten Christina Aguilera håper hennes formfulle figur kan gi mot til andre kvinner som ikke er av det smaleste slaget.

Å være en popstjerne, og bli rundere i kantene, krever sin kvinne. Både Lady Gaga og Christina Aguilera har fått mengder med oppmerksomhet for etter hvert rundere former.

 

Men Aguilera bedyrer at hun trives bedre med seg selv enn noensinne, og håper hun er en inspirasjon og et forbilde for andre. Hun sier til The Sun:

 

- Jeg støtter alltid folk som er så glade i- og komfortable med seg selv at det synes at de godtar seg selv for den de er. Å godta sin kropp er så viktig, spesielt for kvinner. I denne industrien blir vi så gransket og dømt.

 

Hun sier videre: - Det er så flott å være i en posisjon der jeg kan inspirere andre kvinner. Jo eldre du blir, jo viktigere er det å omfavne sin egen kropp og seksualitet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.344 sec - 1 pageviews