- «Blodig» Gaga vakte avsky

(04.06.2010, sist oppdatert 04.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga vakte oppsikt med et blodig innslag under en konsert i Manchester - bare timer etter Cumbria-drapene.

Daily Mail skriver at sjokkerte publikummere uttrykte avsky etter en Lady Gaga-konsert som fant sted i Manchester bare timer etter Cumbria-drapene 2. juni.

 

Lady Gaga opptrådte for tusenvis av fans da en av danserne lot som om han bet henne i halsen. Deretter begynte falskt blod å strømme nedover hals og bryst.

 

Scenen utspant seg mens folk fortsatt strevde med å forstå massedrapene forårsaket av taxisjåføren Derrick Bird (52), som skjøt 12 før han tok livet av seg selv, skriver avisen.

 

En mor, som hadde tatt med seg sin 14 år gamle datter til showet, sier: - Jeg ble kvalm av det vi så. Vi vet at Lady Gaga ikke akkurat er noen A4-artist som passer alle familier, men denne gangen gikk hun virkelig for langt.

 

En annen tilskuer sier: - Scenen var kanskje del av showet hennes, men hun kunne tonet det ned med tanke på de nylige hendelsene i Cumbria. Det var utrolig smakløst å se på, særlig siden det var så mange unge og barn til stede. Mange av barna holdt hånden over munnen og så sjokkert ut.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews