Streng legebeskjed til Kylie

(23.01.2007, sist oppdatert 23.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Setter ikke Kylie Minogue ned tempoet drastisk, aller helst sier farvel til underholdningsbransjen, risikerer hun tilbakefall av brystkreften.

Legeteamet som behandler Kylie for brystkreft er kritiske til hvor raskt hun har vendt tilbake til artistlivet - og hvordan hun strekker seg så langt at hun blir raskt syk for å tekkes fansen.

 

- Legene har i vendinger som ikke kan misforstås, fortalt henne at hun helt må droppe arbeidet for å forlenge livet sitt. De har sagt at hun har gjort for mye, og at hun trenger å leve et stressfritt liv. Bare hvis hun passer ordentlig på seg selv, er det en sjanse for at hun kan overvinne kreften, sier en kilde til Sunday Mirror.

 

Det har lenge vært sagt at Kylie er friskmeldt av legene, men det er tydeligvis en sannhet med modifikasjoner ifølge avisen:

 

- Hun er ikke helt friskmeldt. Det legene på St. Frances Xavier Cabrini-sykehuset i Melbourne, under ledelse av spesialistene Jenny Senior og Kate Stern, har sagt er at kreften er på retur - men at det kan gå opp til fire år før man med sikkerhet vet at den er forsvunnet.

 

Men Kylie Minogue valgte å overhøre legenes bekymringer - og råd - og kastet seg før jul ut i en utmattende runde med konserter i Australia og England, før hun ikke maktet å fortsette etter de første numrene på konserten i Manchester forrige uke.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews