Raus Kylie planlegger 40-årsdag

(26.05.2008, sist oppdatert 26.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue gjør en liten vri når hun arrangerer 40-årslag.

Den australske superstjernen planlegger å gi sine gjester gaver, i stedet for å selv motta gaver når hun fyller 40 år, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Popprinsessen, som for tiden gjør comeback etter at hun vant over brystkreften, har shoppet til den store gullmedaljen for å finne perfekte gaver til sine nærmeste. Bursdagen går av stabelen i Paris onsdag, melder tabloiden videre.

 

For tiden er sangfuglen på turné men hun skal altså ta seg fri for å feire 40-årsmilepælen behørig. Hun befinner seg for øyeblikket i Tyskland, men skal flys inn til Paris for å feire med familie og venner.

 

- Kylie har brukt mye av sin tilmålte tid på europaturneen med å finkjemme butikker og antikksjapper på utkikk etter gaver til sine gjester. Hun har handlet i Paris, Belgia, Praha og i Athen. Hun simpelthen elsker å gi gaver til folk og hun ser ikke på prisen, sier en kilde.

 

Minouge skal videre insistere på at ingen av gjestene tar med gaver, ettersom hun vet hun er nærmest umulig å kjøpe noe til.

 

- Det blir en storslått fest, men hun vil ikke holde på hele natta. Hun er tross alt midt oppe i en turne og kan ikke risikere å slite seg ut - også med tanke på de helseproblemene hun har hatt, sier kilden videre.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews