Pippa støttet Dannii

(09.07.2012, sist oppdatert 09.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogues søster Dannii kan notere seg for en nesten-kongelig kunde i karrieren som motedesigner.

Under Wimbledon-finalen søndag møtte nemlig Pippa Middleton opp i en hvit sommerkjole med fuglemotiv i blått, designet av Dannii Minogue.

 

Dannii Minogue (40) har prøvd seg på en showbizkarriere. I likhet med søsteren startet hun som såpestjerne allerede som barn, før hun satset på musikkens verden. Hun har også vært programleder på fjernsyn og dommer i «X Factor», og skal tilbake til «Australia‘s Got Talent».

 

Men allerede i 1988 kom motedebuten: Første kolleksjon merket Dannii ble utsolgt i løpet av 10 dager på hjemmebane i Australia. Etter å ha høstet mye ros for sin egen stil i talentrealityene på TV, lot Dannii seg i 2010 friste til å prøve seg som motedesigner igjen med kolleksjonen «Project D». Målet er ifølge Vogue å få kvinner til å føle seg «glamorøse uten stor innsats».

 

Selv har Dannii uttalt at det «er tøft hele tiden å sammenlignes med Kylie», men la til: - På den annen side vil folk alltid prøve å sammenligne deg med noen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews