- Nei, nei, nei, sier Kylie

(06.02.2008, sist oppdatert 06.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue benekter på det sterkeste at hun er tilbake i armene til ekskjæresten Olivier Martinez.

De var sammen i Paris i forrige uke, et år etter at forholdet tok slutt på grunn av hans utroskap, og det satte ny fart på ryktene - og et av franskmannens familiemedlemmer gikk til og med ut og sa at familiens hans håpet de fant sammen igjen.

 

- Jeg spiste middag med ekskjæresten og det neste jeg hører, er en diskusjon om vi skal stifte familie. Vi snakket ikke engang om det. Som jeg sier er vi venner, sier Kylie til Daily Mail fra sengekanten.

 

Den lille popstjernen lanserer nå en sengetøykolleksjon som hun var med på å designe, og viste den fram tirsdag for pressen før den kommer ut i butikkene. Kylie Minogue satser på flere felter, og har allerede sluppet en serie med undertøy og badedrakter. Det betyr imidlertid ikke slutten på artistkarrieren, sier hun:

 

- Å opptre er fremdeles min høyeste prioritering, men jeg liker disse prosjektene også fordi de er mye mindre strev. Jeg er en kreativ sjel og jeg elsker nye utfordringer, sier Kylie Minogue, som inviterte hele designteamet hjem til seg. Hun sier det gikk over all forventning.

 

- Jeg tok dem rundt i huset mitt, viste dem alle tingene jeg setter høyt, alt som kunne gi dem en følelse av hva hjemmet mitt betyr for meg, alt som kunne inspirere dem - fra tapetene mine til eskene mine med klær. Men jeg liker å tenke at jeg har noe av personligheten min på lur enda, sier hun til avisen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews