Minouge ertet på seg dyreaktivister

(15.12.2008, sist oppdatert 15.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Dyrevernorganisasjonen Marine Connection bryter sitt samarbeid med Kylie Minogue.

Gjennom flere år har den uttalte dyrevennen Kylie Minogue gitt vekk personlige eiendeler til dyrevernorganisasjonen som arbeider for å hjelpe hvaler og delfiner. Organisasjonen har tjent penger på å auksjonere gjenstandene bort.

 

Men nå sier talskvinnen Margaux Dodds at organisasjonen ikke lenger vil knyttes til den australske artisten. Årsaken er at Minogue nylig sang på åpningsfesten til hotellet Atlantis i Dubai - et luksuriøst anlegg som holder drøyt 20 delfiner fanget slik at gjestene kan få oppleve dem på nært hold.

 

Marine Connection oppfordret visst nok Minogue til å trekke seg fra jobben, men popartisten tok oppdraget likevel. Ifølge svenske Aftonbladet, som siterer avisen 7Days, fikk hun 27 millioner kroner for å spille under åpningen av hotellet. - Vi har vanskelig for å tro at hun ikke har fått med seg alt oppstyret rundt delfinholdet, sier Dodds videre.

 

Hotell-ledelsen på sin side hevder at anlegget fungerer som et rehabiliteringssenter for skadede delfiner.

 

Samtidig som Minogue nå svartelistes av dyrevernorganisasjonen, kan hun glede seg over at hun er filmaktuell - i Bollywood. Ifølge den britiske avisen The Sun er hun tilbudt en betydelig sum for å synge i Bollywood-filmen «Blue», og skal ifølge samme avis reise til India i januar for å bidra under innspillingen.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews