Minogues elsker flytter nærmere

(26.01.2009, sist oppdatert 26.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue kommer trolig til å få se mer av sin spanske modellelsker Andres Velencoso Segura etter at det begynte å gå rykter om at han er på jakt etter en leilighet i London så han kan være nærmere sangeren.

Minogue (40) og Segura har hatt følge siden oktober og modellen vil gjerne tilbringe mer tid sammen med den australske stjernen.

 

- Andres vil ikke at Kylie skal gli vekk. Han har vært på jakt etter et sted for seg selv fordi han ikke vil snylte på henne. Han leter på nettet etter en studioleilighet i London, sier en kilde til den britiske avisa The Mail on Sunday.

 

Minogue skal etter sigende være desperat etter å stifte familie etter at hun kom til hektene igjen fra brystkreften i 2005, og Segura er kanskje nettopp mannen for henne.

 

- Han vet ikke ennå om Kylie er den rette, men han har mye omsorg og vil ha barn, legger kilden til.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews