- Minogue planlegger bryllup

(27.03.2008, sist oppdatert 27.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den australske popsangeren Kylie Minogue planlegger å slippe nyheter om sin sivilstatus under en kommende konsert, melder en tsjekkisk konsertarrangør.

Det ryktes at Kylie Minogue og den franske skuespilleren Oliver Martinez har funnet tilbake til hverandre etter at det ble slutt mellom dem i fjor.

 

Og nå har nyhetsbyrået AFP plukket opp en nyhet vedrørende stjernen på en tsjekkisk webside. På nettstedet hevdes det at popstjernen, som fyller 40 år i mai, kommer til å annonsere et nært forestående bryllup under en konsert i Praha 12. mai.

 

Nettstedet har fått opplysningene fra konsertarrangøren Jarda Hainzel, melder AFP videre. Tidligere i år avkreftet Minogue at det hadde oppstått varme følelser mellom henne og Martinez igjen, etter at de ble observert sammen i Paris i januar.

 

Kylie Minogue dro i gang popkarrieren i 1987 med albumet «Locomotion», som solgte i 14 millioner eksemplarer.

 

I 2006 måtte hun avslutte sin «Showgirl»-turne da hun fikk brystkreftdiagnosen. Minogue seiret over kreften og har gjort comeback. Hennes Kylie X2008-turné sparker i gang i Paris 6. mai og skal besøke store deler av Europa.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews