Minogue på date med Martinez i Paris

(04.02.2008, sist oppdatert 04.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue og Oliver Martinez tilbragte to dager sammen i Paris forrige uke, melder britiske tabloidaviser.

Den celebre parhesten som gikk hver til sitt i fjor, tilbrakte to romantiske dager i Paris sist uke, skriver britiske tabloider som The Sun og The Daily Mail.

 

Kylie (39) og Oliver (42) gikk blant annet hånd i hånd langs Seinens bredder, og et medlem av franske Olivers familie sier følgende: - Hun har alltid beskrevet Oliver som hennes livs kjærlighet. Vi vet ikke helt hva som skjer nå, men vi ville i alle fall gjerne sett dem sammen igjen.

 

Paret var sammen i fire år og Martinez sto ved Minogues side da hun kjempet mot kreftsykdommen. Det skal likevel ha vært den franske skuespillerens sans for kvinner som til slutt førte til bruddet i fjor.

 

- Etter å ha vært uten hverandre et helt år er Oliver nå klar for å satse fullt ut, sier en venninne av ham til The Daily Mail.

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews