Martinez‘ mamma knust over bruddet

(08.02.2007, sist oppdatert 08.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mammaen til Kylie Minogues ekskjæreste Olivier Martinez er lettere knust over bruddet.

- Det er forferdelig trist. Kylie var som en datter for oss. Olivier er lei seg, sier Rosemary Martinez.

 

Etter nesten fire år sammen, fant Minogue (38) og Martinez (41) for kort tid siden ut at nok er nok, og avsluttet forholdet.

 

- De sluttet å elske hverandre. De kranglet hver gang de så hverandre, sier en kilde til Us Weekly. En annen kilde legger til at paret hadde forsøkt å gjøre det slutt i lang tid allerede.

 

Australske Minouge fikk diagnosen brystkreft i mai 2005, og måtte avbryte «Showgirl»-turneen hun hadde lagt ut på. Etter en lang og tøff behandling, ble hun friskmeldt i fjor høst, og vendte tilbake til scenen i november. Martinez skal ha vært en enorm støtte for Kylie da hun var syk, men det tok ikke lang tid etter at Minouge var tilbake på scenen igjen før ryktene om nye damer begynte å surre.

 

Senest i januar ble den franske skuespilleren linket til ikke bare en - men to andre kvinner. Den ene var modellen Sarai Givati, den andre den kontroversielle «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez - kvinnen han kysset på åpen gate for et par år siden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.368 sec - 1 pageviews