Kylie vil trappe ned

(20.08.2007, sist oppdatert 20.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue vil trappe ned karrieren, og prioritere familielivet i stedet.

Den 39 år gamle popprinsessen har sagt til venner at hun «vil fokusere på det som virkelig er viktig». Det inkluderer det hanglende forholdet til Olivier Martinez, som hun møtte i hemmelighet forrige måned, og skal ha gitt en ny sjanse.

 

Kylie er for tiden i gang med å ferdigstille sitt comebackalbum, og skal muligens ut på en turné i kjølvannet av den. Hun har akkurat unnagjort innspillingen av sin rolle i julespesialen av den britiske sci fi-komiserien «Doctor Who». Hun lanserer også sin egen interiørkolleksjon snart. Men etter det er det slutt, ifølge vennenes utsagn til Daily Mail.

 

- Hun ønsker å konsentrere seg om å se om hun og Olivier klarer å komme seg gjennom ting, fokusere på seg selv - og også starte en familie, sier en nær venn til avisen.

 

Kylie Minogue ble rammet av brystkreft for to år siden, og etter at hun ble behandlet og deretter friskmeldt, kastet hun seg tilbake i musikken. Men nå akter hun muligens å «henge opp mikrofonen» for en stund.

 

- Etter sykdommen ønsket hun bare å kaste seg ut i musikken igjen - hun følte det var den beste kuren. Men nå er hun klar til å slappe av mer, sier vennene.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews