Kylie savner bikkja - ikke eks?en

(20.07.2007, sist oppdatert 20.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå hevder venner av Kylie Minogue at det ikke er en gryende forsoning med ekskjæresten Olivier Martinez som gjør at hun stadig oppsøker leiligheten hans i Paris - men rett og slett savnet etter Oliviers hund.

Kylie, som nå bor i London, reiser regelmessig med toget til Paris - en distanse på til sammen 68 mil - rett og slett for å lufte bikkja!

 

Olivier eier en stor hund av rasen rhodesian ridgeback kalt Sheeba, og den er Kylie Minogue sterkt knyttet til. Så sterkt, sier venner av henne, at det som bekymret henne mest ved bruddet var at hun skulle nektes besøksrett.

 

- Kylie har sagt til oss at hun bare er opptatt av Sheeba. Spaserturene med hunden var det som gjorde at hun bevarte sin psykiske helse under kreftbehandlingen, sier et familiemedlem til The Sun.

 

Tidligere har den lille sangstjernen uttalt at Olivier Martinez var til stor hjelp og støtte for henne under behandlingen. Nå viser det seg altså at det egentlig var hunden som betød mest, skal man tro The Suns kilder.

 

- Svært ofte hopper hun på Eurostar-toget og legger i vei til Paris for å lufte Sheeba, spise lunsj, og deretter ta toget hjem. Hun sier det er en flott måte å tilbringe dagen på, og som får henne til å slappe av, sier familiemedlemmet til The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews