Kylie møter Olivier i hemmelighet

(17.07.2007, sist oppdatert 17.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue har hatt hemmelige treff med ekskjæresten Olivier Martinez i håp om å få det gamle forholdet til å flamme opp igjen.

Paret gikk hver til sitt i februar, samtidig som det ble meldt at Martinez hadde vært utro mot Kylie etter at han hadde støttet henne gjennom kampen mot brystkreften. Men nå melder Daily Mail at de to har hatt minst to romantiske gjensyn i Paris.

 

Kylie var i Paris for etterkontroll ved sykehuset som behandlet henne, og ble observert mens hun kysset og omfavnet Martinez ved en kafé ved Seinen, nær leiligheten han har der. Paret har forblitt venner, og Martinez har ofte latt Kylie få bo i leiligheten når han er utenbys. Men dette var første gang de var der samtidig.

 

Ifølge venner av paret har de to innsett at de er hverandres store kjærlighet, og forteller til avisen:

 

- Kylie har besøkt Oliviers hjem i Paris regelmessig de siste ukene. Nylig begynte forholdet deres å utvikle seg på ny. Det skjedde da Kylie fløy hit i forbindelse med en avtale på sykehuset, og de spiste lunsj sammen og fikk luftet noen av de tingene som har skjedd.

 

Ifølge en annen kilde kaller Kylie fremdeles Olivier «sitt livs store kjærlighet». Men en talsmann for Kylie Minogue er klar i talen: - Det er ikke sant at de har funnet tilbake til hverandre igjen. De møtes men det har de gjort hele tiden.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews