Kylie ikke klar til å bli venner med eksen

(08.10.2007, sist oppdatert 08.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue har stort sett et greit forhold til alle sine tidligere kjærester - men unntaket er Olivier Martinez.

- Jeg liker ikke konfrontasjon. Du kan være høflig og vennlig, men for å ha et ordentlig vennskap må det ha gått en viss tid, sier Kylie om forholdet til Martinez, som tok slutt tidligere i år - da han ble tatt på fersken med en israelsk modell etter å ha støttet Kylie gjennom kreftkampen hennes.

 

Det har vært spekulert i om de prøvde å finne tilbake til tonen i sommer, men i et intervju med australske Glamour avkrefter Kylie Minogue ryktene: - Jeg tror han har en venninne, men er ikke sikker.

 

Selv er hun usikker på om hun noensinne kommer til å gå ned kirkegulvet, og sier: - Jeg har helt ærlig ikke noen følelse av hvorvidt jeg kommer til å gå ned midtgangen.

 

Likevel har hun ikke gitt opp drømmen om å få barn: - En familie, ja! Det er noe jeg fremdeles ville elske å få til.

 

I det åpenhjertige intervjuet sier hun at kreftsykdommen endret henne sterkt, i tillegg til å forsterke hennes tro på at skjønnhet kommer innenfra.

 

- Jeg ser ikke meg selv slik andre ser meg. Når du er fratatt alt og du må la øyenvippene dine gro på nytt, håret gro ut igjen, så er det forbløffende. Det er vanskelig å formulere hva jeg har lært av det, men en dyp psykologisk og følelsesmessig forandring har skjedd, sier Kylie og legger til:

 

- Kroppen min er ikke slik den var, men det er den kroppen jeg har nå.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews