Kylie har filmnerver

(31.05.2007, sist oppdatert 31.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

En avslørende dokumentar om Kylie Minogue har fått den vevre lille popstjernen nervøs.

Stjernen har forsøkt å få filmen stoppet flere ganger, fordi den ifølge Female First tegner et bilde av Minogue i en sårbar fase.

 

Dokumentaren bærer tittelen «White Diamond». Scenene ble filmet rett før og under hennes «Showgirl Homecoming»-turné, da hun nettopp hadde vunnet over kreften og blitt singel etter et fire år langt forhold til skuespilleren Oliver Martinez.

 

Australske Minogue innrømmer at filmen gjør henne nervøs. Hun har skrevet følgende om den på sin hjemmeside: Jeg må innrømme at jeg er litt nervøs, dette er et ganske avslørende prosjektet, som byr på både morsomme og tårevåte scener. Flere ganger har jeg forsøkt å stoppe den. Men Willies har ikke gitt seg, og nå er den snart ferdig. Den gir en fin innsikt i turnélivet.

 

Dokumentaren blir to timer lang og utkommer senere i år. Den er regissert av William Baker. For tiden jobber Minouge med et nytt studioalbum.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews