Kylie dro til Abbey Road

(23.02.2012, sist oppdatert 23.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

43 år gamle Kylie Minogue bruker Beatles‘ studio i London når hun nå spiller inn sitt neste studioalbum.

Plata skal være ute i 2013. Og det er legendariske Abbey Road, Kylie, kjent for blant annet låten «Can‘t Get You Out og My Head», har valgt som studio.

 

- Jeg har startet med noe ny musikk allerede. Den skal bli ferdig i 2013, sier Kylie til avisa Metro om plata. Hun lover også at hun vil ha med noen nye folk på sitt 12 studioalbum. Mer vil hun ikke si om den saken.

 

Kylie sier at hun på forhånd ikke var overbevist om at det ville føles så annerledes å spille inn et album i Abbey Road enn i et hvilket som helst annet studio.

 

- Jeg tenkte; hvor mye forskjell kan et studio gjøre. Men det er et vakkert studio. Lyden er helt fantastisk. Du vet du er på hellig grunn, sier hun.

 

Australske Kylie Minogue feirer dette året 25 år som artist. I den forbindelse gir hun senere i år ut et album med sine aller største hits.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews