Kylie drømmer om filmkarriere

(13.05.2009, sist oppdatert 13.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue sier hun dagdrømmer om en kredibel filmkarriere, og en regissør som vil bruke henne.

Den 40 år gamle popsangeren slo opprinnelig gjennom som skuespiller i en australsk såpeserie på dagtid. Det er 20 år siden, og i dag medgir Kylie at hun «helt klart har gjort de gale tingene» når det kommer til filmkarrieren.

 

- Jeg ville elske å gjøre flere filmer. Jeg ble egentlig kapret underveis og havnet på et sidespor. Jeg startet som skuespiller, og jeg trodde at det var det jeg ville gjøre, sier Kylie.

 

Hun har bare en håndfull filmroller på det store lerretet, i alt fra «Street Fighter» med Jean-Claude Van Damme til en liten rolle i «Moulin Rouge!». Men Kylie drømmer fremdeles om en regissør som skaper en rolle for henne - slik Nick Cave i 1996 utviklet deres alternative rockeduett og musikkvideo for «Where The Wild Roses Grow».

 

- Han så på meg på en helt annen måte, trodde på meg, og hadde en idé og en visjon i flere år før han kontaktet meg, sier Minogue til Reuters.

 

I september legger hun ut på sin aller første turné i USA, der hun aldri helt har slått gjennom.

 

- Jeg ønsket omsider å komme meg dit for fansen som er her. De er ikke så mange når det er snakk om USA, men de har vært så lojale og tålmodige, sier Kylie Minogue, som også har begynt å jobbe med sitt 11. studioalbum.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue og Nick Cave!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews