Kylie Minogue vil bli mor

(17.02.2010, sist oppdatert 17.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue, som har følge med den spanske modellen Andres Velencoso, håper å få sin egen familie. Men først må den 41 år gamle sangeren sørge for at karrieren går som den skal.

- Det skjer nok ikke akkurat nå, men snart håper jeg. Det ville vært vidunderlig. Men jeg skal snart gi ut et nytt album og må først få det ut av veien, sier hun til avisa Daily Mirror.

 

Selv om Kylie vil starte en familie med Andres, har hun nylig sagt at hun ikke vil gifte seg med 31-åringen som hun har hatt følge med siden september 2008, i hvert fall ikke på en god stund.

 

- Kjærlighet er det det handler om for meg nå. Jeg er forelsket.

 

Kylie var også henrykt over å bli tante da hennes søster Dannii Minogue fikk sitt første barn med rugbyspilleren Kris Smith.

 

«Gratulerer til min søster Dannii og hennes partner Kris for de gode nyhetene!!!!! Jeg er så henrykt over å bli tante igjen! WOW WOW! Xxx», skrev hun i en Twitter-melding.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews