Kylie Minogue til «Doctor Who»

(03.07.2007, sist oppdatert 03.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den australske popartisten Kylie Minogue gir seg i kast med et britisk kultprogram, den uendelig lange science-fiction-TV-serien «Doctor Who».

BBC kunne tirsdag melde at Kylie blir å se i en spesiallaget juleepisode og at 39-åringen vil spille en av hovedrollene sammen med Dr. Who-skuespilleren David Tennant.

 

Opptakene av den timelange episoden «Voyage of the Damned» starter i Cardiff i Wales denne måneden.

 

- Det utrolig moro å slå følger med David og hele Dr. Who-produksjonen for dette årets julespesial. Dr. Who har en helt unik historie og det kommer til å bli veldig spennende å bli en del av det, sier Minogue.

 

Den tidligere såpeoperaskuespilleren Kylie Minogue ble kjent gjennom den australske TV-serien «Neighbours» på 80-tallet. Hun vendte tilbake til scenen i november i fjor da hun opptrådte for utsolgte hus i Sydney etter å ha kommet til hektene igjen fra sin brystkreftbehandling.

 

«Doctor Who» ble første gang sendt i 1963.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews