Kylie Minogue opptrer for brannofre

(09.03.2009, sist oppdatert 09.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det er ventet at Kylie Minogue vil stå på toppen av plakaten når det holdes en veldedighetskonsert i Australia til helgen.

Konserten arrangeres for å samle inn penger til de som er blitt skadelidende etter brannene og oversvømmelsene som har herjet artistens hjemland.

 

Minogue vil etter sigende reise til begge - konsertene i Sydney og Melbourne fra Mumbai i India, der hun har filmet scener til en kommende Bollywood-film.

 

- Managementet hennes prøver absolutt å få dette til; det er bare et spørsmål om timing, sier en kilde til avisa Sydney Telegraph.

 

Konsertene, som skal samle inn penger til de som ble hardest rammet av brannene tidligere i år, vil bli holdt samtidig på cricketbanene i Sydney og Melbourne.

 

Samtidig har arrangørene sikret seg Bee Gees-sangeren Barry Gibb til konserten i Sydney og John Farnham vil trolig fremføre sin hit «You?re The Voice» med Coldplay.

 

Lørdagens konserter kommer også til å bli gjenstand for flere gjenforeninger - Midnight Oil gjenoppstår for en enkelt opptreden, men også bandene Icehouse og Split Enz vender tilbake til scenen.

 

Wolfmother og Jet skal opptre både i Sydney og Melbourne, og vil fly mellom de to byene for å rekke begge konserter.

 

Og countrystjernen Taylor Swift har forlenget sin turne i Australia så hun også kan være med.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews