Kylie Minogue om familielivet

(27.12.2007, sist oppdatert 27.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den australske popartisten Kylie Minogue har godtatt at hun aldri kommer til å bli mor.

Mulighetene for at hun skal bli gravid ble drastisk redusert da hun ble behandlet for brystkreft og nå avviser hun at hun har vurdert adopsjon og insisterer på at hun ikke har noen planer om å stifte familie.

 

- Jeg er ikke kommet dit enda og jeg kommer nok aldri til å ha en kjernefamilie, men jeg vet ikke om det gjør meg mindre fullverdig eller lykkeligere enn noen andre. Dette er det eneste livet jeg har. Det er dette jeg kjenner til. Jeg kan ikke være noen jeg ikke er, sier hun ifølge nettstedet Female First.

 

Hun avslørte også nylig at hun har planer om å reise jorda rundt.

 

- Jeg er blitt flink til å få satt ting på plass og flink til å si «nei». Å lage dette albumet («X») var en bekreftelse, en bekreftelse på at jeg faktisk liker å gjøre dette. Men når alt dette er over, har jeg kanskje lyst til å ta fram ryggsekken og legge i vei.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews