Kate Moss mistet truseavtalen

(02.06.2008, sist oppdatert 02.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske modellen Kate Moss (34) fikk nok en nedtur denne helgen. Undertøysprodusenten Agent Provocateur bytter henne ut.

Moss har i lang tid vært firmaets ansikt, og kropp, utad, men må nå se seg forbigått av en 14 år yngre modell, skriver den engelske tabloiden The Sun.

 

20-årige Alice Dellal tar over modellgjerningen i Agent Provocateur, som tidligere har hatt storheter som Kylie Minogue som frontfigur. Den blonde brasilianeren holdt en hemmelig fotoseanse med selskapet nylig.

 

- Alle er overrasket. Kates bilder ble veldig godt mottatt, men sjefene mener det er på tide å få inn et nytt ansikt, sier en kilde til The Sun.

 

Det er andre gangen undertøyprodusenten har skilt lag med Kate Moss, som også har hatt flere andre nedturer den siste tiden. I mars tok Naomi Campbell over hennes rolle som Yves Saint Laurents ansikt, og Burberry erstattet Moss med Agyness Deyn.

(©NTB)

 (©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews