Dannii fikk en sønn

(08.07.2010, sist oppdatert 08.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

38 år gamle Dannii Minogue fødte mandag sitt første barn, en sønn som skal hete Ethan Edward.

Sammen med kjæresten og barnefaren Kris Smith, en tidligere engelsk rugbystjerne som nå har fått jobb som TV-programleder, flytter Dannii nå inn i sitt nye hus i Melbourne. Den australske byen blir den lille familiens nye base, ifølge Sydney Morning Herald.

 

Dannii har permisjon fra jobben som dommer i britiske «X Factor», og skal ifølge avisen ha hatt komplikasjoner underveis i svangerskapet.

 

Men alt gikk bra - og dermed har familielivet flasket seg for Dannii. Tidligere i år fortalte hun i et intervju hvordan legen på en rutinekontroll i fjor sa til henne at hun burde begynne å tenke på barn - dersom hun ønsket seg sine egne.

 

- Jeg sa til ham at det ikke sto på programmet, fordi jeg ikke hadde en mann og det ikke var noen i sikte, og at det antakelig aldri ville bli det heller, sa Dannii. Men bare kort tid etter møtte hun Kris Smith på ferie på Ibiza - og sa hun følte det «som om solen skinte hver eneste dag», og at livet hennes var blitt snudd på hodet.

 

Storesøster Kylie Minogue kommer i løpet av juli på besøk for å møte sin nye nevø, meldes det videre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews