Bedre Brit for Tinie Tempah

(16.02.2011, sist oppdatert 16.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

I fjor måtte Tinie Tempah nærmest tigge seg til å få komme inn på Brit Awards, der han ikke engang fikk sitteplass. I år var han blant de store vinnerne.

Rapperen sikret seg to Brit Awards-priser, for beste britiske gjennombrudd og beste britiske singel med debutlåten «Pass Out».

 

- I fjor måtte jeg tigge om å få stå bakerst, røper han til Daily Mirror. Men litt Brit-uflaks opplevde Tinie Tempah likevel:

 

Kylie Minogue skulle delt ut gjennombruddsprisen til ham, men hun fikk influensa og måtte holde sengen.

 

Tinie Tempah (22) forteller til avisen at han likevel skulle melde med henne senere på kvelden. De to er nemlig blitt venner, etter at han tok mot til seg i fjor og banket på turnébussen hennes på festivalen begge spilte på.

 

- Vi snakker med hverandre på Messenger nesten hver dag. Hun er som en storesøster for meg, selv om hun fremdeles ser flott ut i gull-hotpants. Hun ga meg råd om feller, om det å være tapper og prøve nye ting i musikken og å beholde bakkekontakten. Hun er en av mine beste venner i bransjen, og stiller alltid opp, forteller han.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews