- Twitter burde bannlyse moren min

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke lett å være datteren til Courtney Love. Nå tar Frances Bean Cobain (19) bladet fra munnen og går skarpt ut mot moren.

Årsaken er utbruddet som enken etter Kurt Cobain leverte på Twitter, der hun blant annet beskyldte Foo Fighter-frontmann Dave Grohl for å prøve å sjekke opp Frances.

 

Mor og datter er ikke på talefot, og Courtney Love skal ha blitt «informert» av en venninne av datteren. Hun fulgte opp med påstander om at Grohl var «besatt seksuelt» av Kurt Cobain.

 

- Selv om jeg vanligvis forholder meg taus til hva min biologiske mor driver med, så har hennes nyeste tirade tatt en ekkel vending. Jeg har aldri blitt oppsøkt av Dave Grohl på noe annet enn en platonisk måte. Jeg er i et monogamt forhold og svært lykkelig. Twitter burde bannlyse moren min, sier Frances Bean Cobain ifølge Rolling Stone.

 

Dave Grohl, som har kjent sin avdøde bandkollegas datter siden hun var baby, har også gått hardt ut mot Courtney Loves påstander. Det er ikke første gangen hun rykker ut mot ham.

 

- Disse nye beskyldningene er oppskakende, støtende og fullstendig usanne, skriver Grohl i en presseuttalelse.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews