Pattinson spiller Cobain

(09.04.2010, sist oppdatert 09.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson har fått drømmerollen. Han skal spille Kurt Cobain i en kommende Hollywood-film om grungeikonet, melder britiske The Sun.

Stjernen fra «Twilight»-filmene har alltid betraktet seg selv mer som musiker enn som skuespiller, og skal derfor være ganske så fornøyd med å ha blitt tildelt rollen som Kurt Cobain: Den genierklærte Nirvana-sangeren som døde så tragisk i 1994.

 

The Sun hevder videre at Pattinson har vært jevnlig i kontakt med Cobains enke, rockedama Courtney Love, som er hyret inn av Universal Pictures som en slags konsulent. Love ønsket seg nettopp Pattinson i rollen som Cobain, mens hun skal ønske seg Scarlett Johansson i rollen som henne selv, melder den britiske avisen videre.

 

En kilde sier: - Dette kan bety mye penger for Courtney. Hun har gått med på å samarbeide om filmen på et vilkår: Hun skal få siste ordet når det gjelder hvem som skal spille, regissere, stå for manus og musikk.

 

Kilden hevder videre: - Robert har ringt og mailet henne i ett sett. Hun er nesten litt sliten av ham, men han er likevel hennes førstevalg hva gjelder rollen som Kurt.

 

Love skal videre ønske seg David Fincher som regissør av filmen som har arbeidstittelen «All Apologies».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews