Ny start for Courtney Love

(12.12.2006, sist oppdatert 12.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Nå kan den hardtlevende Courtney Love starte på nytt. En dommer synes hun har forandret livsstilen sin i tilstrekkelig grad - og har renset rullebladet hennes.

Enken etter heroindøde Kurt Cobain hadde prøvetid, og en rekke tiltaler hengende over seg - flere for narkotikabesittelse og en for vold. Hun mistet også for en tid foreldreretten til parets datter Frances Bean. Men hun gjennomgikk en rekke rehabiliteringsopplegg for sine rusproblemer, og mandag ga dommeren i en Los Angeles-rett henne sjansen til en ny start - og strøk alle tiltalene og erklærte dessuten hennes prøvetid for avsluttet. Dommeren sa til Love at han hadde fulgt hennes fremskritt i media og at det var tydelig at hun hadde valgt å endre sin livsstil, melder TMZ. Etter høringen sa Courtney Loves kjendisadvokat Howard Weitzman følgende til nettstedet: - Courtney tok ansvar, snudde livet sitt rundt og er på vei til å slippe sin nye plate og forhåpentligvis få roller som skuespiller. Jeg er glad for å kunne hjelpe. Courtney Love hadde en vanskelig oppvekst, ifølge en biografi hennes egen mor har skrevet: Begge foreldrene var hippier som skilte lag da hun var et år. Faren ga henne «magiske piller» som fireåring, hun begynte i terapi som seksåring, ble utvist fra alle skoler, og drakk alkohol første gang som 12-åring.

(©NTB) 

Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews