Love vurderte selvmord

(22.04.2010, sist oppdatert 22.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love sjokkerer fansen ved å fortelle at hun har vurdert å ta livet sitt slik hennes mann Kurt Cobain gjorde for 16 år siden.

Hole-sangeren har fortalt at hun gikk inn i en dyp depresjon for noen uker siden, og ville hoppe ut av et vindu for å gjøre slutt på livet.

 

Love kommer med avsløringen bare to måneder etter at hun sa at hun ikke gikk med selvmordstanker - og at hun ikke lenger bruker narkotika for å unngå det.

 

Men nå sier artisten, som nylig mistet omsorgsretten for sin 17 år gamle datter Frances Bean, at hun er full av selvforakt og er blitt en fare for seg selv.

 

- Jeg tror mange mennesker idealiserer selvmord. Jeg skjønner det. For to uker siden hadde jeg en episode da jeg var fristet til å hoppe ut av et vindu. Jeg vil ikke si hvorfor, men årsaken var selvforakt. Du vet, ville det ikke vært bedre om jeg ikke var der? Jeg har alltid vært ganske selvdestruktiv. Jeg trenger beskyttelse fra meg selv, sier hun til det britiske musikkbladet NME.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews