Love kritiserer rockejenter

(20.01.2009, sist oppdatert 20.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den alltid meningssterke rockeprofilen Courtney Love har ikke så mye til overs for unge kvinnelige rockeartister.

Grungebandet Holes tidligere frontkvinne og Kurt Cobains enke Courtney Love (44) er ikke kjent for å legge bånd på sine meninger. Og da hun nylig ble spurt om hva hun synes om nivået på kvinnelige, unge rockeartister, var hun ikke nådig.

 

- Det finnes jenter som sitter og trommer på gryter og kasseroller mens de snakker om sitt underliv. Så søtt. Men musikken suger, sier hun til magasinet Heeb.

 

Hun sier videre: - Lær dere å spille, for pokker. Man må jo for svarte sette seg ned på et pokkers rom - å øve. Man må lære seg å spille bass og trommer. Og man må skaffe seg Led Zeppelins album og sette seg på det svartens rommet å spille på de forbannede trommene. Av en eller annen grunn ser det ikke ut til at kvinner er villige til å gjøre dette, sier den opprørte rockeren.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews