Love bannlyst av London-hotell

(24.10.2007, sist oppdatert 24.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love er bannlyst og nektes rom på Claridge?s Hotel i London.

Rockesangeren og Kurt Cobain-enka skal ha startet en brann i en av hotellets luksussuiter under et besøk i fjor, og nektes nå rom i det eksklusive hotellet.

 

- Courtney er desperat etter å komme seg inn i varmen igjen. Men når folkene rundt henne gjør framstøt, får de blankt nei. Til og med noen virkelige gode organisatorer, godt kjent for å klare å fikse det meste, klarer ikke å få igjennom en hotellbestilling for henne. Når navnet hennes ble nevnt, ble beskjeden straks endret til: «Vi er fullbooket». Men ringer man opp igjen, og forsøker å bestille under et annet navn, er det plutselig mange ledige rom, sier en kilde til den britiske avisen Daily Mirror.

 

Love skal ha startet brannen med en sigarettglo og rommet måtte pusses fullstendig opp etterpå. En brannmann ble også stasjonert i oppgangen for å passe på mens den kontroversielle rockesangeren bodde der.

 

Også på Covent Garden Hotel i London har Love skapt furore, da hun i juli feiret 43-årsdagen sin med fyll og totalødeleggelse av inventaret i suiten hun leide, skriver nettstedet Female First.

 

- Staben sier rommet ble forlatt i forferdelig stand. Det var som om et vilt dyr hadde gått løs der inne. Hun hadde brukt hele rommet som askebeger. Det var flaskekorker, sneiper og brennmerker etter sigaretter overalt. Sengetøyet, tapetet og gulvteppet var ødelagt. Jeg synes bare synd på dem som måtte rydde opp, sier en kilde.

 

En talsperson ved Claridge?s Hotel i London nekter å uttale seg om hvorvidt det er korrekt at Love nå nektes rom.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews