Love: - Det hviler en forbannelse over Kurts penger

(29.04.2010, sist oppdatert 29.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love vurderer å selge unna musikkrettighetene til sin avdøde mann Kurt Cobain fordi hun er overbevist om at det hviler en forbannelse over royaltyutbetalingene hun mottar.

Hole-vokalisten solgte 50 prosent av rettighetene til Cobains sanger i 2006 for angivelig 50 millioner dollar eller nær 600 millioner kroner, men nå vil hun også bli kvitt resten.

 

Love sier at hennes avgjørelse ikke er av økonomisk karakter, men av følelsesmessig art siden hun vil fortsette sitt eget liv på egen hånd uten Nirvana-stjernen som døde i 1994.

 

- Han var den beste vennen jeg noensinne har hatt, men Kurt og jeg var bare gift i tre år og nå må jeg få meg mitt eget liv. Jeg er alltid «enken» og det driver meg til vanvidd. De pengene har vært en forbannelse fra den dagen de begynte å komme inn. Det er jo egentlig ikke mine penger. Jeg vil ikke at Kurt Cobain skal kjøpe skoene mine lenger. Jeg vil kjøpe mine egne sko - og mange av dem, sier hun til The Scotsman.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews