Frances flytter fra Courtney Love

(15.12.2009, sist oppdatert 15.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kurt Cobains datter Frances Bean flytter til farmoren, etter at Courtney Love for andre gang mistet omsorgsretten over tenåringsjenta.

- Frances er 17 år gammel og et barn med sterk vilje. Dette er noe hun har bestemt seg for på egen hånd, sier Loves advokat Keith A. Fink til bladet People.

 

Det er Kurts mor og søster, Wendy O?Connor og Kimberly Dawn Cobain, som midlertidig overtar omsorgsretten for Frances Bean, avgjorde Los Angeles Superior Court.

 

Deres rolle blir ifølge rettsdokumentene å sørge for «midlertidig omsorg, stell og støtte» og å «beskytte eiendom fra tap eller skade». Senere blir det en høring som skal avgjøre hvem som blir den generelle vergen for Frances Bean.

 

Courtney Loves advokat benekter at Love mister omsorgsretten fordi hun har hatt et tilbakefall til rusen - slik det skjedde i 2003, da Frances Bean var bare 11 år gammel, og hevder Love har vært nykter i årevis.

 

- Uansett hva som skjer, så elsker hun datteren mer enn noe annet i verden, sier advokat Fink.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.340 sec - 1 pageviews