Courtney elsker nyttårsforsetter

(05.01.2007, sist oppdatert 05.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love (42) tar som vanlig skrittet atskillig lenger enn resten - og publiserte sine 53 nyttårsforsetter for 2007 på hjemmesiden sin.

Listen, som var full av skrivefeil og merkelige vendinger, ble raskt fjernet igjen. Men da hadde New York Daily News allerede plukket fram et skjønnsomt utvalg av det Kurt Cobains enke ønsker at hun skal klare å gjennomføre i det nye året.

 

Hun ønsker seg et glad og lykkelig barn, og å treffe mannen i sitt liv og starte en ny familie. Hun akter dessuten å selge ponnien og kjøpe en hest. Hun ønsker å bruke tiden på å lære seg et asiatisk språk, og slutte å lese tabloider og dårlige nettsteder. Hun ønsker å prøve et «tynt, antropologisk eksperiment» - og nå sin ønskede vekt på sunt vis og forbli der, samtidig som hun slutter å røyke ved hjelp av hypnose. Kjøre bil vil hun også lære seg.

 

Hun akter også å messe på buddhistisk vis for at krigen i Irak skal ta slutt, og at Hillary Clinton skal vinne.

 

På det mer personlige plan inkluderer nyttårsforsettlisten et ønske om å ha fantastisk sex med forpliktelse og ære med noen som behandler henne «som fortjent». Et eget punkt er nemlig at hun ikke vil tillate seg selv å bli behandlet som dørmatte i et forhold noensinne igjen. Hun lover seg selv også å ikke gå på nattklubb med 19-åringer, eller ty til plastisk kirurgi før «jeg virkelig trenger det når jeg er 60».

 

Listen viser at Courtney Love så langt fra har glemt ektemannen Kurt Cobain. Hun skriver at hun håper å vite at Kurts ånd tas vare på, og vil selv pleie den daglig.

 

Selv prøver Courtney, som har slitt med rusproblemer, seg på et nytt år «uten selv vin, uansett hvor hardt jeg prøver å rettferdiggjøre at vin er greit, det er demonens stemme som jeg må få ut av hodet», skriver hun.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews