Courtney Loves slanketriks

(04.07.2007, sist oppdatert 04.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Enken etter Kurt Cobain, Courtney Love, skal ha gått ned hele 19 kilo på tre måneder ved å sette hengelås på kjøleskapet sitt.

Den 44 år gamle musikeren og skuespilleren ga nøkkelen til hushjelpen sin i et forsøk på å klare å holde seg på en streng diett.

 

- Jeg var på et veldedighetsarrangement og min venn Sting sa til meg: «Hvorfor forvandler du ikke kroppen din?». Jeg var i ferd med å starte arbeidet med et nytt album og følte meg i et eksperimentelt humør. Det fikk meg til å tenke på hvordan det må føles å være tynn. Men det var vanskelig. Det er som å slutte med stoff, sier hun til det britiske magasinet Grazia.

 

Courtneys strenge slankeprogram inkluderer to milkshakes om dagen som erstatning for frokost og lunsj fulgt av kokt fisk og grønnsaker til middag.

 

Siden jul har hun gått ned 23 kilo og veier nå 62 kilo, men sier hun ikke har til hensikt å slanke seg mer. Hun er også luta lei av å høre at hennes Hollywood-venner stadig vekk sier de må slanke seg.

 

- Jeg var ute å spiste middag med Gwyneth Paltrow og Drew Barrymore og Gwyneth sa: «Jeg er tjukk». Og jeg tenkte: «Nå slår jeg til deg. Hold kjeft.»

 

- Første gang jeg traff Gwyneth var jeg ordentlig vemmelig mot henne fordi jeg var sjalu. Jeg følte meg utilstrekkelig. Men jeg kommer aldri til bli så tynn fordi ribbeina mine er for store. Dessuten har jeg et ganske stort hode, så det ville ikke ta seg godt ut. Om jeg blir tynnere enn 54 kilo, blir det et problem - da kommer jeg til å se ut som en gærning, sier Love.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


annonym
05.07.2007 01:12
assa, den som faktisk hører på Courtney Love har seriøse problemer... har dere sett ho  Surprised :-o

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews