Courtney Love var deprimert

(19.11.2008, sist oppdatert 19.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nylig skremte Courtney Love fansen gjennom å legge ut en merkelig harang om døden på bloggen sin.

Men i et nytt innlegg prøver hun forsøksvis å berolige leserne, og forsikrer: - Nei, jeg er ikke suicidal. Iblant, som alle mennesker, blir jeg deprimert.

 

Love var som kjent gift med Kurt Cobain, som begikk selvmord. Nå skriver hun at hun vurderer å slutte å blogge fordi parets 16 år gamle datter Frances Bean blir påvirket av de negative reaksjonene som morens skriverier forårsaker.

 

- Vær så snill å holde ungen min utenfor. Når jeg gjør en liten teknisk feil eller blir litt gæren..., så er det mitt problem, skriver Courtney Love, om enn på en atskillig mindre sammenhengende måte.

 

I et nytt, langt skriveri avviser Courtney Love at hun bruker noe som helst av rusmidler, verken alkohol eller dop. Hun forteller at hun hadde et «mini-lite depresjonsanfall..., vel, et stort ett» for et år siden. Da lærte hun at medisiner «ikke var svaret», og at trening, yoga og te var tingen.

 

- De tingene virker mye bedre enn denne kjemiske kulturen som vi bedøver raseriet vårt med, og bedøver vår smerte og våre demoner, skriver Love.

(©NTB)

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews