Courtney Love som Idol-dommer?

(01.02.2007, sist oppdatert 01.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paula Abdul kan risikere å bli skiftet ut som dommer i det voldsomt populære «American Idol»-programmet - og erstatteren heter kanskje Courtney Love.

Enken etter Kurt Cobain opplyser til Usmagazine.com at Idol-produsent Nigel Lythgoe ringte henne i forrige uke, og spurte om hun var interessert i å bli dommer.

 

- Han lurte liksom på om jeg var interessert. Jeg syntes det var litt merkelig, men glitrende, sa en løsmunnet Love tidligere denne uken. Først ville ikke Lythgoe kommentere Loves utspill, før han senere rykket ut og benektet at han hadde ringt.

 

- Dommerne i «American Idol» er Paula, Randy og Simon. Vi har ingen planer om å erstatte dem, sier Lythgoe. Nå har også Loves folk prøvd å legge påstanden hennes død, og hevder noen må ha narret henne.

 

Samtidig skriver TMZ at «American Idol»-ledelsen ikke er så fornøyd med Paula Abduls innsats, som har vært spekket med skandaler og merkverdige utsagn. At det skulle bli noen færre skandaler med Courtney Love i dommerstolen kan samtidig være noe optimistisk tenkt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere01.02.2007 13:46
hei eg er bala eg er frå srilanka du er så veldig sexy eg liker det vil du riger meg 95016459

Zopp
01.02.2007 19:32
Rofl ;D

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews